Cafezia kava s primes bylin

Budúcnosť kávy

VITAJTE V BUDÚCNOSTI KÁVY

Už starovekí liečitelia si uvedomovali, že zdravie nie je niečo, čo sa má obnovovať, ale treba si ho kontinuálne udržiavať. Byliny a korienky z prírody boli používané na liečbu ľudí, ktorí trpeli rôznymi  ochoreniami.
Vlastnosti týchto bylín boli využívané domorodými národmi Ázie a Severnej Ameriky hlavne na zmiernenie bolesti kĺbov, zlepšenie krvného obehu, trávenia a mentálnej koncentrácie.

Cafézia obsahuje rovnaké byliny, ktoré sa využívali po tisíce rokov v ajurvédskej medicíne na udržanie zdravia. Tieto byliny spolu v kombinácii s antioxidačnými vlastnosťami kávy zvyšujú pôžitok z jej pitia a zároveň poskytujú silnú podporu imunitného systému.
Cafézia sa skladá zo zmesi vysoko pestovaných Arabica zŕn, čerstvo pražených v malých dávkach, aby si káva zachovala sviežosť a obohatila svoju chuť. Táto zmes organickej Fair trade kávy je doplnená o malé množstvo najkvalitnejších bylín, ktoré prinášajú osviežujúce a zdraviu prospešné účinky v jednom z najstarších a najobľúbenejších nápojov: káve!

ZAMILUJTE SA DO KÁVY EŠTE VIAC

Cafézia je zmesou prémiových 100% Arabica zŕn, zmiešaných s malým množstvom bylín, ktoré boli starostlivo vybrané na základe svojich jedinečných vlastností.
Organické, Fair Trade zrná z Južnej a Strednej Ameriky, ktoré sú pestované v presne určenej nadmorskej výške sú dôkladne vyberané našimi ochutnávačmi-cupperemi (v kávovom svete ekvivalent someliérov). Osobitná pozornosť nie je venovaná len telu, aróme a celkovej chuti, ale tiež chuťovému profilu zvolených zŕn, aby bola zaistená konzistentná príprava v každej sezóne, rok po roku, čo nie je jednoduchý cieľ.

ČO ROBÍ CAFÉZIA INAK?

Môže sa zdať, že Cafézia spadá do kategórie bezkofeínovej kávy. Tak to ale nie je. Cafézia si zachováva komplexnú kvalitu normálnej kávy. Aspekt, ktorý robí Caféziu unikátnou je pridanie mixu bylín, ktorý má pozitívny vplyv na metabolizmus a z hľadiska kvality prináša zákazníkovi niečo nové a originálne.
Pri Cafézii sa nemusíte báť žiadnych potenciálnych problémov a vedľajších účinkov, ktoré pri pití klasickej kávy môžete zažívať. Umožní  Vám tak vychutnať si šálku aj neskoro popoludní alebo večer bez negatívneho vplyvu na Váš spánok.
Všetky tieto vlastnosti, kombinované s faktom, že káva pochádza z organických, vysoko kvalitných 100% Arabica prémiových pražených zŕn, robí z Cafézie prvotriedny produkt pre milovníkov kávy.

JE V KÁVE STÁLE KOFEÍN?

Z našich troch druhov Cafézie obsahuje najviac kofeínu Sarah v porovnaní s inými zmesami praženými vyššou teplotou: New Orleans a Dark Roast. Je to preto, že kofeín sublimuje pri teplote nad 178 ° C. Tento fakt potvrdzuje mnoho štúdií uverejnených v medzinárodných časopisoch o analýze potravín a takisto je potvrdený aj u nás v Cafézii. Rôzne koncentrácie kofeínu v produktoch Cafézia nehrajú žiadnu úlohu pri možných nepriaznivých vedľajších účinkoch spôsobených rozdielmi v metabolizme kofeínu. Špeciálny pomer bylín (celkovo 2% celkového objemu) zaručuje lepšie trávenie a uvoľňovanie kofeínu do krvného obehu, čím sa znižujú vplyvy dopamínovej neurotransmisie a súčasne stimulujú myseľ a motorické funkcie ako pri pití bežnej kávy. Pridané byliny znižujú pH kávy, čím sa eliminuje jej acidita –kyslosť, čo prispieva k jej jedinečnému postaveniu na trhu v porovnaní s inými kávami.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

9 + twelve =

Nákupný košík